Het Liphústerfeest is dit jaar alle avonden weer van muziek voorzien. Sterker nog, we hebben er dit jaar ons thema aan gewijd!
Vrijdagavond zal de hoofdact niemand minder zijn dan Gerard Ekdom. Deze landelijk bekende radio dj, groot geworden bij 3fm en nu een ochtendprogramma makend op Radio 2, zal een show neerzetten waar we het nog lang over gaan hebben in het dorp.

Niet te missen is zaterdag overdag het Liphúster Onderonsje: Folkert Hans Tolsma! Dan de hoofdavond van het weekend:  de band Stageline komt voor ons optreden! Deze coverband noemt zichzelf de VETSTE band, wij zeggen op onze beurt dat ze dat bij ons mogen gaan waarmaken en daar hebben we alle vertrouwen in. Tot slot de legendarische zondagavond. We hebben het dan over veelzijdig muzikant Sipke de Boer in zijn driemansformatie De Suskes.